Hogenhout Logistiek groeit!

Eind 2022 hebben wij de eerste fase (hal) van ons nieuwe hoogbouw warehouse in gebruik genomen en mid 2023 ook de tweede hal. Hierdoor is onze opslagcapaciteit flink uitgebreid.

Daarnaast hebben wij twee LZV’s (Langere en Zwaardere Vrachtautocombinaties) aan ons wagenpark toegevoegd en zijn er ook nieuwe chauffeurs gestart. Dit betekent dat we ook onze transportcapaciteit hebben kunnen uitbreiden.

Deze groei gaat gepaard met een verdere uitbreiding en professionalisering van ons team, waar wij in 2022 al een begin mee hebben gemaakt middels het aannemen van een accountmanager. Sinds begin 2023 is ons team verder uitgebreid met een warehouse manager en transportplanner. Samen met de vertrouwde, ervaren teamleden die er al waren zullen zij hun best doen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

U bent van harte welkom om bij ons langs te komen om kennis te maken met onze teamleden en een kijkje te nemen in ons nieuwe warehouse. Wij komen ook graag bij u langs om onze huidige (of potentiële) samenwerking verder te bespreken in het licht van onze groei.