Hogenhout Logistiek groeit!

Eind vorig jaar hebben wij de eerste fase van ons nieuwe hoogbouw warehouse in gebruik genomen. In januari is gestart met de bouw van fase 2 (een tweede hal), die naar verwachting mid 2023 afgerond zal zijn. Dit betekent een flinke uitbreiding van onze opslagcapaciteit.

Daarnaast hebben wij in 2022 twee LZV’s (Langere en Zwaardere Vrachtautocombinaties) aan ons wagenpark toegevoegd en zijn er dit jaar ook nieuwe chauffeurs gestart. Hierdoor hebben we ook onze transportcapaciteit kunnen uitbreiden.

Deze groei vraagt om een verdere uitbreiding en professionalisering van ons team, waar wij in 2022 al een begin mee hebben gemaakt middels het aannemen van een accountmanager en een stagiair. Sinds januari is ons team verder uitgebreid met een nieuwe warehouse manager en een nieuwe transportplanner. Samen met de vertrouwde, ervaren teamleden die er al waren zullen zij hun best doen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

U bent van harte welkom om bij ons langs te komen om kennis te maken met onze (nieuwe) teamleden en een kijkje te nemen in ons nieuwe warehouse. Wij komen ook graag bij u langs om onze huidige (of potentiële) samenwerking verder te bespreken in het licht van onze groei.